Salg af wrap

Salg af wrap i Nordsjælland

Forkæl dine dyr med halm og wraphø fra Urtebækgaard. Vi tilbyder køb og salg af wrap i Nordsjælland. Hos os kan du forudbestille dit wraphø og halm, så du er sikker på at have det optimale foder til dine dyr.

Kvalitetsfoder

På Urtebækgaard produceres vores wraphø, halm og hø ud fra nøje sammensatte blandinger. Vi har wraphø af den bedste kvalitet fra første slet. Vores hø og halm er wrappet i lufttæt plast, så det kan opbevares i længere tid. Dette giver bedre foder, da det holder på næringsstofferne. På Urtebækgaard udfører vi grundig analyse af indhold og næringsstoffer i vores wrap og hø, hvor du altid kan få adgang til analysen.

Vi sælger wrap i minibig og kan levere din wraphø af flere omgange, hvis du ikke har plads til det hele på en gang. Det hjælper os også til at optimere produktionen, så vi kan imødekomme efterspørgslen over hele sæsonen.

Skal vi levere dit wrap i Nordsjælland?

Kontakt os allerede nu på telefon 40 84 05 06 eller send en mail til tim@urtebaekgaard.dk med din forespørgsel. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores produkter.

Vi tilbyder også forpagtning af jord samt vedligeholdelse af mark.