Forpagtning af jord og bortforpagtning

For at opnå et optimalt udbytte af sin jord eller sine marker er det vigtigt løbende at vedligeholde dem. Hvis du ikke selv har muligheden for det, kan vi hjælpe med bortforpagtning. Hos Urtebækgaard.dk i Slangerup tilbyder vi mange forskellige former for forpagtning af jord til alle, der måske ikke selv har enten tid eller mulighed for at stå for den løbende vedligeholdelse af markerne. Læs mere om vedligeholdelse af marker her.

​Vi tilbyder forpagtning af jord til alle i hele Nordsjælland til og med Roskilde til konkurrencedygtige priser.

Med bortforpagtning lejer du din jord ud

Har du et stykke jord, som du ikke selv bruger? Så kan du med fordel lade os leje jorden. Vi betaler en aftalt pris per hektar, og herefter dyrker vi forskellige afgrøder, som vi sælger.

​Det er en rigtig god investering for dig, hvis du har et stykke jord, som du ikke selv udnytter.

Kontakt os og bestil et tilbud på forpagtning af jord

Har du nogle spørgsmål? Eller har du en speciel opgave, du skal have udført i forbindelse med jordforpagtning, som du ikke kan læse dig til her på siden, er du velkommen til at kontakte os.

​Ring på telefon 40 84 05 06 eller send en e-mail til tim@urtebaekgaard.dk for at høre nærmere om, om vi kan hjælpe dig med din jordforpagtning. Du er også velkommen til at benytte formularen.

Du er naturligvis også velkommen til at bestille tid eller til at bestille et uforpligtende tilbud på bortforpagtning og jordforpagtning hos os.