Forpagtning af jord

Forpagtning af landbrugsjord, når du ikke selv kan vedligeholde den

Bortforpagtning: Effektiv forpagtning af jord til god pris

Det er vigtigt at vedligeholde sine marker, for at opnå et optimalt udbytte af jorden eller markerne. Hvis du ikke selv har muligheden for det, kan det være en god idé at forpagte din jord. Vi kan hjælpe dig med bortforpagtning. Hos Urtebækgaard.dk i Slangerup tilbyder vi mange forskellige former for forpagtning af jord til alle, der måske ikke selv har tid eller mulighed for at stå for den løbende vedligeholdelse af markerne. Lad os stå for din forpagtning af landbrugsjord.

Læs mere om vedligeholdelse af marker her.

Vi tilbyder forpagtning af jord til alle i hele Nordsjælland til og med Roskilde til en god pris. Vil du høre mere om bortforpagtning? Så kontakt os her.

Med bortforpagtning lejer du din jord ud

Har du et stykke jord, som du ikke selv bruger?

Ved en bortforpagtning lejer du din jord ord. Så bruger ikke selv alt din jord, så kan du med fordel lade os leje jorden. Ved forpagtning af jord betaler en aftalt pris per hektar, og herefter dyrker vi forskellige afgrøder, som vi sælger.

Det er en rigtig god investering for dig, hvis du har et stykke jord, som du ikke selv udnytter.

Kontakt os og bestil et tilbud på forpagtning af jord

Har du nogle spørgsmål til bortforpagtning? Eller har du en speciel opgave, du skal have udført i forbindelse med jordforpagtning, som du ikke kan læse dig til her på siden, er du velkommen til at kontakte os. Ring på telefon (+45) 40 84 05 06 eller send en e-mail til tim@urtebaekgaard.dk for at høre nærmere om, om vi kan hjælpe dig med din forpagtning af din jord. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen.

Du er naturligvis også velkommen til at bestille tid til et besøg eller til at bestille et uforpligtende tilbud på bortforpagtning og jordforpagtning hos os.

Skal vi forpagte jord for dig? Få et tilbud på forpagtning af landbrugsjord

Har du nogle spørgsmål, eller har du en speciel opgave, du skal have udført i forbindelse med forpagtning af landbrugsjord, som du ikke kan læse dig til her på siden, er du velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at forpagte jord for dig til konkurrencedygtige priser

Du er naturligvis også velkommen til at bestille tid eller til at bestille et uforpligtende tilbud på forpagtning af jord hos os.