Snerydning og saltning

Snerydning og saltning af veje – for private og erhverv

Professionel snerydning og saltning af veje

Hos Urtebækgaard.dk i Slangerup tilbyder vi grundig snerydning og saltning af veje og pladser til konkurrencedygtige priser for private såvel som erhverv i hele Nordsjælland.

Vi har faste kontrakter med rigtig mange virksomheder, hvilket vidner om stor tilfredshed med vores arbejde blandt vores kunder.

Lad os varetage din vinterbekæmpelse

Slip selv for besværet og tidsforbruget ved at rydde og salte parkeringsarealer, gangstier og fortove hele vinteren og lad i stedet for os stå for det.

Vi tilbyder blandt andet snerydning og saltning af:

  • Fortove
  • Stisystemer
  • Gangarealer
  • Veje
  • Pladser
  • Parkeringspladser

Kontakt os og få en attraktiv pris på snerydning

Du kan selv vælge, om du ønsker at indgå en fast kontrakt med os angående snerydning og saltning, eller om du ønsker at betale os per gang.

​Uanset hvad du vælger, aftaler vi en individuel pris med dig, så prisen passer lige præcis til omfanget af den opgave, du skal have udført.

​Er du interesseret i at høre mere, har du nogle spørgsmål eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, skal du endelig bare kontakte os.

​Du kan med fordel ringe til os på telefon (+45) 40 84 05 06, men du kan også skrive til vores e-mail tim@urtebaekgaard.dk, hvis du foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Vi glæder os til at høre fra dig.​

Kontakt vores maskinstation for et tilbud på wrap eller forpagtning af jord

Har du nogle spørgsmål, eller har du en speciel opgave, du skal have udført i forbindelse med bortforpagtning og forpagtning af landbrugsjord, som du ikke kan læse dig til her på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Du er naturligvis også velkommen til at bestille tid eller til at bestille et uforpligtende tilbud på forpagtning af jord hos os.